Håckren med Nova i Håckren

Vi for även i dag till Håckren för att släppa Nova och samtidigt plocka lingon, Nova söker ut väldigt bra, vi släppte henne uppe på gräsvägen där hon väckte kraftigt på slag sedan gick hon på slag ända ned till sjöstranden men hittade inte igen ngn hare, det började även att regna ganska kraftigt, kanske en bidragande orsak till varför det ej blev något upptag,

Remsan med Mira 10-08-30

Vi for till Remsan för att släppa Mira och plocka blåbär, Mira for iväg med en Älg men återvänder efter bara ngn minut sedan är det mest råttor hon intresserar sig för, hon gjorde sina sökrundor men inget resultat.

Det är krävande att vara i harskogen en solig dag


Mira sitter på post.


Håckren med Nova

I dag var det Novas tur att visa sin kunskaper Jag och Annagreta for till Håckren, släppte Nova 08,00 hon reste en hare 0830 som hon drev i dryga timmen då det blev dötappt på väg och även då en rejäl regnskur kom.Hon reste haren efter gräsvägen vid tjärn som sedan for iväg rätt söderut över höjden ner på vägen där det sedan blev stopp.


Håckren med Mira

10-08-28
Jag med Mira for till Håckren, släppte 07,30 jag gick mer än 5 km med henne där, hon gick på slag mellan vägarna på ytan men det blev aldrig något upptag kopplade 12,30. efter en blöt dag i skogen.

Rasmus på väg till Skutan


Grilla går ju fast åskan dundrar på


Holmtjärnsbäcken


Affe sitter på post100807 Hundutställning Svenstavik där Rasmus visade upp Mira som erhöll ett 1:a pris med väldigt fin bedömning.


Dagens skörd i bärskogen


Vi som jobbade i Luzernerringens monter Fäviken Game Fair 2010


RSS 2.0